CV de Grensülle

Carnavalsverein de Grensülle is opgericht in 1948 met het doel een eigen Vaalser carnavalscultuur te ontwikkelen, te onderhouden en te promoten.

Actuele gebeurtenissen:

Met groot verdriet hebben wij vandaag kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid en onze vriend Hans Mommer.
Hans was niet alleen ruim 44 jaar lid van onze vereniging, hij was onder andere ook oad-prins, oad-ceremoniemeester, oad-president, erelid en mede namens de familie Mommer lid in de Orde van de 3 Sjtèng.
Hans was een ‘vereinsmaan’ zoals je je die alleen maar wensen kan. Voor het vele goede werk dat hij gedurende al die jaren in het belang van onze vereniging heeft gedaan zullen wij hem met grote dankbaarheid gedenken.

Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Adieë Hans
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

CV de Grensülle Vols

Jejratteliert mit dienge jeboertsdaach Juergen Mueller ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

CV de Grensülle Vols

Bij slecht weer vindt het middagprogramma voor de kinderen plaats in de gemeenschapszaal De Obelisk! ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

CV de Grensülle Vols

Kèngercarnaval CV de Grensülle Vols
🎶 we zijn weer begonnen 🤩
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

CV de Grensülle Vols

🔜 We gaan weer beginnen met de danstrainingen 👯‍♀️
Ben jij tussen de 5 en 13 jaar 👩🏼👦🏻 en lijkt het je leuk om met onze groep 🔥mee te dansen? Kom dan eens voorbij en doe gezellig mee‼️
We starten vanaf 👉🏻 woensdag 27 maart van 17:15 tot 18:15 👈🏻 in zaal de Obelisk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

CV de Grensülle Vols

CV de Grensülle Vols bedankt zich bij iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het welslagen van het afgelopen carnavalsseizoen: ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

CV de Grensülle Vols

We made Auw Wieverbal i Vols great again!!

Auw Wieverbal i Vols. Traditioneel een avond waar iedere dame als Oad Wief onherkenbaar verkleed door Vaals de cafeetjes af gaat. De Auw Wiever moesten afgelopen periode een klein zetje krijgen, maar het resultaat was er naar. Meer dan 60 dames gingen als Oad Wief verkleed en gaven Vaals voor het tweede jaar op rij haar traditie terug. Dit verdient een waanzinnig groot compliment.

Vele dames hadden op voorhand al aangegeven om Vaals op donderdagavond 28 februari weer volledig onherkenbaar onveilig te maken! Echter, voor de organisatie blijft het natuurlijk spannend. Maar het resultaat mocht er zijn. Oude, grote en kleine Auw Wiever veroverde het centrum van Vaals. Op de website van de Grensulle (www.grensulle.nl) zijn foto’s terug te vinden van deze unieke avond. Ook de gratis welkomst-shotjes in alle zeven Vaalser kroegen werden enthousiast ontvangen. De reischeque van Kupers Reisadvies voor het mooiste gemaskerde Oad Wief va Vols werden uiteindelijk gewonnen door Ilona Savelberg en Nadine Habets met twee prachtige papier-maché creaties. Daarnaast werden nog twee troostprijzen (de bruidjes van groep Linn Staps en de Maxima´s met de dames van de SRÜ) uitgereikt. De facebook-groep blijft voor komend jaar gewoon actief. Dus mocht je meer willen weten over dit prachtige evenement dan kun je je melden via de site: bit.ly/2Ao6Rue of bij Linn Staps via linnstaps@gmail.com.
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

CV de Grensülle Vols

Beste deelnemers en toeschouwers, de Grote Optocht in Vaals gaat door! In overleg met Burgemeester, plaatselijke en regionale brandweer, politie en veiligheidscoördinator van de Gemeente Vaals is besloten om de optocht door te laten gaan. We verzoeken de deelnemers hun wagens in verband met harde windstoten goed te controleren, hun attributen en hoge bouwwerken dienen goed vast te zitten. Er zal vooraf een controle op plaatsvinden door gemeente en organisatie.
Volgens de verwachtingen zal het droog zijn. Veel plezier allemaal!!
... See MoreSee Less

View on Facebook